30/09/2022
Det langsomme menneske

Det langsomme menneske på Radio4

Henrik Tingleff har lavet en udsendelsesrække om Det Langsomme Menneske. Laila var inviteret med som gæst i Radio4. Hør episoden her og lyt med hver søndag fra 9-10.
21/09/2022
Når forældreudbrændtheden rammer

Når forældreudbrændtheden rammer

Glansbilleder af familieidyllen fylder i medierne, og mange forældre presser sig selv til det yderste for at skabe disse over egen familie. Virkeligheden i alle familier er ikke kun lykkestunder. Læs mere her, så du ikke ender i forældreudbrændtheden.
29/08/2022
Når stress rammer

Når stress rammer

Flere og flere bliver ramt af stress, og i den offentlige debat bliver stress ofte omtalt som en folkesygdom. Men hvad sker der egentlig med vores krop og sind, når vi bliver ramt af stress? Det kan du læse mere om i dette indlæg.
22/08/2022
Gåture i naturen heler

Gåture i naturen heler

Når vi er ramt af stress, angst eller depression kan fysisk aktivitet være helende for vores sind. Når vi bevæger os, frigives der nemlig endorfiner til vores hjerne. Gåture i naturen er et godt sted at starte, hvis man er hårdt ramt.
18/08/2022
En dag på refugiet

En dag på refugiet

Når du er på ophold på Den Gamle Avlsgård, følger du refugiets rytme. En daglig rytme giver ro, da du ikke skal bruge energi på at træffe en masse valg eller forholde dig til, hvornår du skal hvad. Her får du et indblik i en dag på refugiet.
18/08/2022
Et par råd til ro og hvile

Et par råd til ro og hvile

Vi lever i en tid, hvor mange af os konstant er på og tilgængelige. De ægte pauser, hvor vi kobler fra og foretager os noget, der giver sindet ro, skal vi aktivt vælge til og prioritere. Men det kan være nemmere sagt end gjort i en travl hverdag.